Blog van Peter

Verkooptijden

Openingstijden: Met ingang 5 oktober 2021 zijn wij voor verkoop geopend:

dinsdag van 19.00-21.00 uur

donderdag van 19.00-21.00 uur

zaterdag van 11.00-14.00 uur.

Oplichters actief

Op onderstaande site worden o.a. foamproducten te koop aangeboden. Ook foamproducten van Marion Hoop Design. Echter bestellen de oplichters, achter deze site, geen producten bij Marion Hoop Design. Dus zijn bestellers hun geld kwijt en krijgen niets geleverd. Een gewaarschuwd mens telt voor 2. Het internet adres is afkomstig uit Taiwan.

 

Verkoop

Vanaf 8 oktober 2019 starten we weer met verkoop. En niet enkel verkoop van foam, EVA foam, lampjes, marabou en andere accessoires. Maar geven we ook adviezen over werken met foam , maken van hoeden en toepassen van accessoires.

Openingstijden:

dinsdag 19.00-21.00 uur

Printen op foam

Marion Hoop Design heeft thans de mogelijkheid om foam te laten bedrukken ( printen op foam ). Dit kan op 7 mm, 2 mm EVA foam als op glitterfoam 2 mm. Het resultaat van printen op foam is geweldig. Goed stevig, flexibel en prachtig in kleur. Vraag vrijblijvend informatie via info@marionhoopdesig.nl

foam kopen

Nu foam kopen via de website www.foamkopen.nl De webshop is gemaakt om foam en andere producten te kopen voor het maken van je eigen creaties.

Bij aankoop van een bedrag van € 100,00 of meer betaald U geen verzendkosten.  

Werkzaamheden

Van 18 oktober tot en met 26 oktober 's ochtends is de Fonielsweg afgesloten in verband met asfalteringswerkzaamheden. Dit betekent dat wij helaas niet tot aan de voordeur bereikbaar zijn. Maar te voet uiteraard wel. Bij een bezoek graag in de buurt parkeren.

Privacy 2018

Op 25 mei 2018 is de nieuwe Europese privacywetgeving van kracht. De privacyverklaring van Marion Hoop Design is hier op aangepast en op deze website gepubliceerd.

Hierbij de privacyverklaring:

Marion Hoop Design Marion Hoop Design, gevestigd aan Fonielsweg 8 6151EJ Munstergeleen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Pagina's