Blog

Workshops in 2018

In april 2018 starten we met workshops. U kunt zich hier al voor aanmelden via info@marionhoopdesign.nl
Workshop is in principe voor maximaal 6 personen. Kosten worden per email aan U doorgegeven. Dus organiseer U met vrienden of bekenden tot een groepje van 6 personen en volg een workshop foamhoeden maken. Het ontwerp kan in overleg met U worden gemaakt.

Hood Boetezitting Auwt Prinse Munstergelaen 2018

Jaarlijks maakt Marion Hoop Design een "Hood "voor de Boetezitting van de Auwt Prinsen Munstergelaen. Voor de boetezitting van 27 januari 2018. Bezoekers van de Boetezitting kunnen bieden op deze "Hood" en de hoogste bieder mag zich bij het einde van de zitting eigenaar noemen. De Boetezitting al vele jaren een gezellige ontmoeting van carnavalisten en optredens van bekende Munstergelaense en Limburgse artiesten. Gewoon naar toe komen en entree is er niet.

Kerstmis

Wij wensen U een fijne Kerstdagen en een zeer voornemend en inspirerend 2018. Op dinsdag 26 december 2017 zijn wij gesloten. Voor foam kopen kunt U weer terecht op donderdag 28 december 2017.

Zep overleden

Afgelopen zaterdag hebben we afscheid moeten nemen van onze Zep. Voor vele klanten een bekende verschijning bij ons thuis. 10,5 jaar hebben we genoten van Zep. En deze leeftijd voor een Duitse Dog is een geweldige mijlpaal. We zijn blij dat we zo lang van onze kanjer Zep hebben mogen genieten.

Workshop

Workshop voor carnaval 2018 !

Wij starten weer met workshops foamhoeden en foampruiken maken. Van mei tot en met augustus kunt U leren foamhoeden of foampruiken maken. Belangrijke elementen zoals berekening omtrek, hoeveelheid foam etc. komen hierbij aan de orde. Ook werken met diverse materialen in relatie met foam. Dus U heeft de mogelijkheid om te werken aan Uw carnavalscreatie 2018. En dit alles onder deskundige begeleiding.

Carnaval 2017

Wij wensen jullie een fijne carnaval 2017 en hopen dat jullie mogen pronken en genieten met je eigen of door ons gemaakte creaties van foam. Vanaf vandaag zijn we enkel op afspraak bereikbaar. Sjoane vastelaovend. Alaaf !!!

Boetezitting 2017 Munstergelaen

Afgelopen zaterdag was de jaarlijkse Boetezitting van de Auwt Prinsen Munstergelaen en zoals gebruikelijk werd er door Marion Hoop Design een hoed / "hood " gemaakt en deze geschonken aan de Auwt Prinsen. Deze hoed wordt bij opbod verkocht aan de hoogste bieder. De opbrengst van de "hood "bedroeg € 311,00. En dit bedrag wordt door de Auwt Prinsen verdeelt onder enkele verenigingen van Munstergelaen. Een mooi voorbeeld van goed in de Munstergelaense maatschappij staan.

Pagina's