Blog

Zep overleden

Afgelopen zaterdag hebben we afscheid moeten nemen van onze Zep. Voor vele klanten een bekende verschijning bij ons thuis. 10,5 jaar hebben we genoten van Zep. En deze leeftijd voor een Duitse Dog is een geweldige mijlpaal. We zijn blij dat we zo lang van onze kanjer Zep hebben mogen genieten.

Openingstijden

Vanaf 29 september 2017 zijn we weer geopend voor de verkoop van foam. Dinsdag van 19.00-21.00 uur Donderdag van 19.00-21.00 uur Zaterdag van 11.00-14.00 uur

En U kunt bij ons ook pinnen

Workshop

Workshop voor carnaval 2018 !

Wij starten weer met workshops foamhoeden en foampruiken maken. Van mei tot en met augustus kunt U leren foamhoeden of foampruiken maken. Belangrijke elementen zoals berekening omtrek, hoeveelheid foam etc. komen hierbij aan de orde. Ook werken met diverse materialen in relatie met foam. Dus U heeft de mogelijkheid om te werken aan Uw carnavalscreatie 2018. En dit alles onder deskundige begeleiding.

Carnaval 2017

Wij wensen jullie een fijne carnaval 2017 en hopen dat jullie mogen pronken en genieten met je eigen of door ons gemaakte creaties van foam. Vanaf vandaag zijn we enkel op afspraak bereikbaar. Sjoane vastelaovend. Alaaf !!!

Boetezitting 2017 Munstergelaen

Afgelopen zaterdag was de jaarlijkse Boetezitting van de Auwt Prinsen Munstergelaen en zoals gebruikelijk werd er door Marion Hoop Design een hoed / "hood " gemaakt en deze geschonken aan de Auwt Prinsen. Deze hoed wordt bij opbod verkocht aan de hoogste bieder. De opbrengst van de "hood "bedroeg € 311,00. En dit bedrag wordt door de Auwt Prinsen verdeelt onder enkele verenigingen van Munstergelaen. Een mooi voorbeeld van goed in de Munstergelaense maatschappij staan.

Blue Devil

Blue Devil - Jan Been- van de Laco Eaters is gestopt.

11 jaar lang heeft Jan zijn club ondersteund als mascotte Blue Devil. En uiteraard het publiek op leuke en sportieve wijze vermaakt. Jan heeft plaats gemaakt voor opvolgers, die de moeilijke taak krijgen om Jan op te volgen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit goed komt.

Carnavalsbeurs Aalst

24 en 25 september is de Carnavalsbeurs in Aalst. Rondom de werkhallen kan men spullen voor carnavalswagen en carnavalskostuums kopen van de Aalster carnavalsgroepen. Marion Hoop staat op het terrein van Atelier Sandy. Beiden zijn niet meer weg te denken uit de carnaval van Aalst. Samen met Michael de Prycker van MiKimFX ( grimeproducten) wordt een zo compleet mogelijk aanbod gedaan voor de komende carnaval.

Pagina's